Jobbcoachning

Jobbcoach

Hjälp till självhjälp:

Hos oss får du träna upp de färdigheter du är bra på, använda dina starka sidor för att komma vidare, för att nå ditt mål.
Vi utnyttjar dynamiken och kraften som uppstår när du får egenmakt och förtroende, detta skapar förutsättningar för att uppnå drömmar och mål.
Tillsammans har vi regelbundna möten och vid behov kan vi ha mindre gruppövningar, om det passar just dig!
Med stöd av vår kunskap och erfarenhet hittar vi tillsammans rätt arbetsuppgifter och rätt arbetsplats för dig.

Vår erfarenhet:

Kanviva har under många år arbetat tillsammans med Arbetsförmedlingen och Karlstad kommun, avdelningen för Integration, Försörjning och Arbete (IFA).
Under åren har vi samlat goda referenser från personer som fått stöd att hitta rätt arbetsuppgifter och rätt arbetsplats, och goda referenser från arbetsgivare som fått rätt person till sin verksamhet.
Är du nyfiken på vilka de är? Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Här hos oss på Kanviva är vi stolta över att ha välutbildad personal som har många års erfarenhet av att jobba med människor som befinner sig i din situation.
Tillsammans har vi på Kanviva stor livserfarenhet och egna upplevelser av arbetslöshet, utanförskap och att arbeta mot egna drömmar och mål.
Vi besitter kunskap som spänner sig över en rad olika yrkesområden och yrkesroller, och vår sammansättning bidrar till ett mycket omfattande och varierande kontaktnät.

Vi här på Kanviva står redo att ge dig stöd att finna dina drömmer och nå dina mål!

 

Kontakta oss!